ЗА НАС

За Нас

При нас ще намерите най-богат избор от реномирани марки и модели климатици. Разполагаме с постоянни наличности в собствен склад, което ни дава възможност за експресна доставка на всеки поръчан климатик.

Атрактивни цени с Безплатен монтаж на най-търсените модели и Безплатна доставка на всички продукти в цялата страна!

Работим само със сертифициран персонал в областта на климатичната техника с дългогодишен опит. Имаме изградени партньорски взаимоотношения с оторизирани монтажни и сервизни центрове във всеки областен град, като така на практика няма населено място, което да не можем да обслужим. Това ни позволява да предложим на своите клиенти пълен набор от услуги:

  • Консултации при избор на климатик;
  • Огледи на място;
  • Оферти за хотели, фирми, учреждения, държавни и общински поръчки, участие в проекти
  • Висококачествен и професионален Монтаж на климатици;
  • Сервизно обслужване – сервиз и ремонт на климатици – по домовете или в собствена сервизна база;
  • Профилактики и абонаментно обслужване с договор;

Разбираме нуждите и потребностите на всеки клиент, отнасяме се коректно и отговорно, с индивидуален подход от избора на климатик до изпълнението  на обекта и поддържане на гаранционно и следгаранционно обслужване; Ежедневно следим новостите в света на климатичната техника и прилагаме новаторски продукти и решения Всички предлагани от нас климатици са НОВИ и се доставят на клиентите ни в оригинална, неразпечатана опаковка с пълен набор документи – енергийни стикери, търговска гаранция, фактура, касов бон, инструкции за експлоатация, декларация за съответствие.