НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Начини на плащане

Плащане В брой

В брой плащането се осъществява, когато е избран начин на получаване: Плащане с наложен платеж (пощенски паричен превод). Сумата се заплаща на куриера след проверка на получената стока. Запазва се платежния документ издаден от куриера и се прикрепя към фактурата придружаваща стоката която сте закупили.

Покупка на изплащане – стоков кредит

Всички стоки над 100 лв могат да бъдат закупени на изплащане чрез стоков кредит.
Интегрирали сме система, която не изисква посещение на офис или финансова институция. Всичко става удобно на вашия компютър или мобилно устройство.

Плащане по банков път

Може да заплатите избраните продукти по банков път. Ще ви се издаде фактура за банково плащане. Пишете ни на email: office@klimamag.com или се обадете на тел: 0888996678 за да уточним описанието в платежното нареждане или да ви изпратим фактура по която може да наредите банковия превод. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.

При направена поръчка през сайта получавате Инструкции за банков превод, както следва:
Получател: „АЛЕКСАНДРОВ КЛИМА СТРОЙ“ЕООД
Банка: FI BANK
IBAN: BG78FINV91501017536191
BIC: FINV BGSF

Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на office@klimamag.com